Latest Exams Study Kits

PDF Books

300-208 PDF Demo

Test Information:

Total Questions: 224

Test Number: 300-208

Vendor Name: Cisco

Cert Name:  CCNP Security

Test Name: Implementing Cisco Secure Access Solutions (SISAS)

Official Site: http://www.examkill.co.uk

For More Details http://www.examkill.co.uk/300-208.html

Version: 11.0

Question: 1              

 

A network administrator needs to implement a service that enables granular control of IOS commands that can be executed. Which AAA authentication method should be selected?

 

A. TACACS+

B. RADIUS

C. Windows Active Directory

D. Generic LDAP

 

Answer: A                   

 

Question: 2              

 

An administrator can leverage which attribute to assign privileges based on Microsoft Active Directory user groups?

A. member of

B. group

C. class

D. person

 

Answer: A                   

 

Question: 3              

 

Cisco 802.1X phasing enables flexible deployments through the use of open, low-impact, and closed modes. What is a unique characteristic of the most secure mode?

 

A. Granular ACLs applied prior to authentication

B. Per user dACLs applied after successful authentication

C. Only EAPoL traffic allowed prior to authentication

D. Adjustable 802.1X timers to enable successful authentication

 

Answer: C                   

 

Question: 4              

 

A network administrator must enable which protocol extension to utilize EAP-Chaining?

 

A. EAP-FAST

B. EAP-TLS

C. MSCHAPv2

D. PEAP

 

Answer: A                   

 

Question: 5              

 

In the command ‘aaa authentication default group tacacs local’, how is the word ‘default’ defined?

 

A. Command set

B. Group name

C. Method list

D. Login type

 

Answer: C                   

 

Question: 6              

 

Changes were made to the ISE server while troubleshooting, and now all wireless certificate authentications are failing. Logs indicate an EAP failure. What is the most likely cause of the problem?

 

A. EAP-TLS is not checked in the Allowed Protocols list

B. Certificate authentication profile is not configured in the Identity Store

C. MS-CHAPv2-is not checked in the Allowed Protocols list

D. Default rule denies all traffic

E. Client root certificate is not included in the Certificate Store

 

Answer: A                   

 

Question: 7              

 

The NAC Agent uses which port and protocol to send discovery packets to an ISE Policy Service Node?

 

A. tcp/8905

B. udp/8905

C. http/80

D. https/443

 

Answer: B                   

 

Question: 8              

 

Which two conditions are valid when configuring ISE for posturing? (Choose two.)

 

A. Dictionary

B. member Of

C. Profile status

D. File

E. Service

 

Answer: D,E                   

 

Question: 9              

 

Refer to the exhibit.

 

Which three statements about the given configuration are true? (Choose three.)

 

A. TACACS+ authentication configuration is complete.

B. TACACS+ authentication configuration is incomplete.

C. TACACS+ server hosts are configured correctly.

D. TACACS+ server hosts are misconfigured.

E. The TACACS+ server key is encrypted.

F. The TACACS+ server key is unencrypted.

 

Answer: B,C,F                   

 

Question: 10              

 

In AAA, what function does authentication perform?

 

A. It identifies the actions that the user can perform on the device.

B. It identifies the user who is trying to access a device.

C. It identifies the actions that a user has previously taken.

D. It identifies what the user can access.

 

Answer: B                   

 

Question: 11              

 

Which identity store option allows you to modify the directory services that run on TCP/IP?

 

A. Lightweight Directory Access Protocol

B. RSA SecurID server

C. RADIUS

D. Active Directory

 

Answer: A                   

 

Question: 12              

 

Which term describes a software application that seeks connectivity to the network via a network access device?

 

A. authenticator

B. server

C. supplicant

D. WLC

 

Answer: C                   

 

Question: 13              

 

Cisco ISE distributed deployments support which three features? (Choose three.)

 

A. global implementation of the profiler service CoA

B. global implementation of the profiler service in Cisco ISE

C. configuration to send system logs to the appropriate profiler node

D. node-specific probe configuration

E. server-specific probe configuration

F. NetFlow probes

 

Answer: A,C,D                   

 

Question: 14              

 

How frequently does the Profiled Endpoints dashlet refresh data?

 

A. every 30 seconds

B. every 60 seconds

C. every 2 minutes

D. every 5 minutes

 

Answer: B                   

 

Question: 15              

 

Which command in the My Devices Portal can restore a previously lost device to the network?

 

A. Reset

B. Found

C. Reinstate

D. Request

 

Answer: C                   

 

Question: 16              

 

What is the first step that occurs when provisioning a wired device in a BYOD scenario?

 

A. The smart hub detects that the physically connected endpoint requires configuration and must use MAB to authenticate.

B. The URL redirects to the Cisco ISE Guest Provisioning portal.

C. Cisco ISE authenticates the user and deploys the SPW package.

D. The device user attempts to access a network URL.

 

Answer: A                   

 

Question: 17              

 

Which three features should be enabled as best practices for MAB? (Choose three.)

 

A. MD5

B. IP source guard

C. DHCP snooping

D. storm control

E. DAI

F. URPF

 

Answer: B,C,E                   

 

Question: 18              

 

When MAB is configured, how often are ports reauthenticated by default?

 

A. every 60 seconds

B. every 90 seconds

C. every 120 seconds

D. never

 

Answer: D                   

 

Question: 19              

 

What is a required step when you deploy dynamic VLAN and ACL assignments?

 

A. Configure the VLAN assignment.

B. Configure the ACL assignment.

C. Configure Cisco IOS Software 802.1X authenticator authorization.

D. Configure the Cisco IOS Software switch for ACL assignment.

 

Answer: C                   

 

Question: 20              

 

Which model does Cisco support in a RADIUS change of authorization implementation?

 

A. push

B. pull

C. policy

D. security

 

Answer: A         

         

Test Information:

Total Questions: 224

Test Number: 300-208

Vendor Name: Cisco

Cert Name:  CCNP Security

Test Name: Implementing Cisco Secure Access Solutions (SISAS)

Official Site: http://www.examkill.co.uk

For More Details http://www.examkill.co.uk/300-208.html

, , , , , , , , ,