Latest Exams Study Kits

PDF Books

98-667 PDF Demo

Test Information:

Total Questions: 123

Test Number: 98-367

Vendor Name: Microsoft

Cert Name:  MSSQL-2008

Test Name: MTA Security Fundamentals

Official Site: http://www.examkill.co.uk

For More Details http://www.examkill.co.uk/98-367.html

Version: 10.0

 

Question: 1              

 

Windows Firewall is a built-in. host-based, stateless firewall.

Select the correct answer if the underlined text does not make the statement correct. Select “No change is needed” if the underlined text makes the statement correct.

 

A. Stateful

B.Network layer

C.Packet filter

D.No change is needed

 

Answer: A                  

 

Question: 2                

 

HOTSPOT

Alice sends her password to the game server in plaintext. Chuck is able to observe her password as shown in the following image:

Use the drop-down menus to select the answer choice that completes each statement. Each correct selection is worth one point.

 

Answer:               

First answer – Eavesdropping

Second Answer – never send a plaintext password

 

Question: 3              

 

HOTSPOT

For each of the following statements, select Yes if the statement is true. Otherwise, select No. Each correct selection is worth one point.

Answer:               

 

Question: 4               

 

HOTSPOT

For each of the following statements, select Yes if the statement is true. Otherwise, select No. Each correct selection is worth one point.

Answer:               

 

Question: 5              

 

Bridging is a process of sending packets from source to destination on OSI layer 3.

Select the correct answer if the underlined text does not make the statement correct. Select “No change is needed” if the underlined text makes the statement correct.

 

A. Routing

B.Switching

C.Repeating

D.No change is needed.

 

Answer: A                  

 

Question: 6              

 

The primary purpose of Network Access Protection (NAP) is to prevent:

 

A. Loss of data from client computers on a network.

B.Non-compliant systems from connecting to a network.

C.Users on a network from installing software.

D.Unauthorized users from accessing a network.

 

Answer: B                  

 

Explanation:

NAP enforces health policies by inspecting and assessing the health of client computers, restricting network access when client computers are noncompliant with health policy, and remediating noncompliant client computers to bring them into compliance with health policy before they are granted full network access. NAP enforces health policies on client computers that are attempting to connect to a network; NAP also provides ongoing health compliance enforcement while a client computer is connected to a network.

Explanation:

Reference:

http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc754378(v=ws.10).aspx

 

Question: 7              

 

You want to make your computer resistant to online hackers and malicious software.

What should you do?

 

A. Configure a forward proxy.

B.Install anti-virus software.

C.Enable spam filtering.

D.Turn on Windows Firewall.

 

Answer: B                  

 

Question: 8               

 

HOTSPOT

For each of the following statements, select Yes if the statement is true. Otherwise, select No. Each correct selection is worth one point.

Answer:

 

Question: 9              

 

Your company requires that users type a series of characters to access the wireless network.

The series of characters must meet the following requirements:

Contains more than 15 characters

Contains at least one letter

Contains at least one number

Contains at least one symbol

Which security technology meets these requirements?

 

A. WEP

B.WPA2 PSK

C.WPA2 Enterprise

D.MAC filtering

 

Answer: B                   

 

Explanation: Pre-shared key mode (PSK, also known as Personal mode) is designed for home and small office networks that don’t require the complexity of an 802.1X authentication server.[9] Each wireless network device encrypts the network traffic using a 256 bit key. This key may be entered either as a string of 64 hexadecimal digits, or as a passphrase of 8 to 63 printable ASCII characters

 

Question: 10              

 

Many Internet sites that you visit require a user name and password.

How should you secure these passwords?

 

A. Save them to a text file

B.Enable session caching

C.Configure the browser to save passwords

D.Save them to an encrypted file

E.Reuse the same password

 

Answer: D                  

 

Question: 11               

 

HOTSPOT

You are an intern for a company where your manager wants to be sure you understand the social engineering threats that may occur. Your manager emphasizes the principles of the Microsoft Defense-in-Depth Security Model shown in the following image:

Use the drop-down menus to select the answer choice that completes each statement. Each correct selection is worth one point.

 

Answer:

First Answer – Policies, Procedures, and Awareness

Second Answers – Data Defenses

 

Question: 12              

 

Physically securing servers prevents:

 

A. Theft

B.Compromise of the certificate chain

C.Man-in-the middle attacks

D.Denial of Service attacks

 

Answer: A                  

Test Information:

Total Questions: 123

Test Number: 98-367

Vendor Name: Microsoft

Cert Name:  MSSQL-2008

Test Name: MTA Security Fundamentals

Official Site: http://www.examkill.co.uk

For More Details http://www.examkill.co.uk/98-367.html

, , , , , , , , ,